Vaak komen leerlingen van De Bolster van een school voor speciaal basisonderwijs of van een reguliere basisschool, waar ze extra begeleid werden. Veel van onze leerlingen hebben moeite met lezen, taal en/of rekenen. Maar in de praktijk hebben ze vaak hele goede andere mogelijkheden.

Alle leerlingen binnen het Praktijkonderwijs hebben een Toelaatbaarheidsverklaring (TLV). Onze eigen orthopedagoog onderzoekt of een leerling toelaatbaar is. Maar uiteindelijk geeft het samenwerkingsverband van alle VO scholen in de stad Groningen (SWV VO 20.01) de Toelaatbaarheidsverklaring af.

Wilt u weten of uw kind toelaatbaar is tot De Bolster? Neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek. Dan bespreken we wat de mogelijkheden voor uw kind zijn.